O nama

 

Poduzeće je osnovano 1996. godine. Dugi niz godina uspješno se bavimo trgovinom strojevima za građevinarstvo i rudarstvo, rezervnim dijelovima, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.


Za rabljene strojeve dajemo garanciju na ispravnost i kvalitetu. Uz prodaju, organiziramo i dostavu strojeva na Vašu adresu, u bilo kojem dijelu svijeta. Za potrebe naših kupaca organiziramo i osiguravamo potpunu asistenciju prilikom specijalnog prijevoz strojeva, prijevoza Ro-Ro brodovima ili utovara i otpreme u kontejnerima.
U mogućnosti smo ponuditi probni rad strojeva prije kupnje.
U našem asortimanu možete pronaći neke od svjetski najpoznatijih proizvođača radnih strojeva, kao što su: Volvo, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Bomag, Case, JCB, New Holland, Takeuchi, Hamm, Dynapac …
Unazad nekoliko godina, zastupnik smo japanske tvrke Okada Aiyon, poznatog proizvođača hidrauličnih čekića i škara.
Osim trgovine, bavimo se i najmom građevinskih strojeva i priključaka.
Također, uspješno i stručno obavljamo servis i uklanjamo kvarove na Vašim strojevima u našoj radionici na adresi Rimski put 11f, 10360 Sesvete, gdje je sjedište firme. Uz spomenutu lokaciju, postoji još jedna lokacija na kojoj također možete vidjeti naš prodajni asortiman, Slavonska Avenija kod br.21.
U nadi uspješne suradnje, veselimo se Vašem dolasku!